Maxime&Rik

 



Ik denk dat ik me heel erg stiekem op deze dag een deeltje van de familie voelde.

Meet Maxime: very fashionable, een natuurlijke schoonheid, een beetje gek en een individu met een grote mond die zegt waar het op staat. Of ze je zo kan intimideren? Ik vermoed van wel. Maxime is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken dus ik denk niet dat je er ruzie mee wil (ik verwijs hier subtiel naar het gesprek dat ik had met haar vader. Iets met kleine Maxime die het voor haar zus opnam aan een bushalte. Tegen ongeveer vijf gekke vrouwen die haar in elkaar wilde slaan. Haar vader moest Maxime later oppikken op het politiebureau. Just saying.) Na ongeveer tien minuten in de ochtend besef ik maar al te goed dat Maxime een grote mond is met een wel zéér klein hartje.

Nog een half uur later val ik als een blok voor haar en haar familie. Wanneer we een uurtje verder zijn heeft ook de bende van Rik mij volledig in hun macht.

Wat. Een. Mensen.

Wat. Een. Dag.

Van tranen bij de ceremonie (YES!) tot de blikken van haar naar hem. En van hem naar haar. Tot een joekel van een puist die Maxime zo’n tien minuten voor de ceremonie wilde uitknijpen bij Rik. Tot de spectaculaire locatie én tot de fantastische wandeling bij zonsondergang.

Duizend keer gesmolten op vierentwintig uur denk ik.

Jurk bruid: Leila Hafzi bij Le Chapeau / Schoenen bruid: Etsy / MUAH: Ciyana, één van de beste vriendinnen van Maxime / Kostuum bruidegom: Café Costume / Juwelen en ringen: ringen van juwelier Slaets, armband van Imagin Jewels / Video: Janice Lievens (Hermân) / Locatie: Kioskafé / Dessert: Baked Antwerpen/ Bloemen en haarstukje bruid: Wildflowers by Ellis / Grafisch ontwerp: Marathon Advertising / Zang: Ger Savelkoul / Ceremonie: Ine (Stories by Mabel) / DJ: Feestbar

 
Previous
Previous

Rover Zappa

Next
Next

Nauwau