Thomas&Nele

 



Ze hebben elkaar ontmoet toen ze jonger waren. Thomas volgde Nele steeds met arendsogen en stiekem (of minder stiekem, let’s be honest) werd hij tot over zijn oren verliefd met vlinders en al op haar naarmate de jaren verstreken. Nele besloot de boot af te houden. Jarenlang. Tot ze opeens viel voor zijn lieve ogen, oprechte glimlach en rosse baard. Een jaar later trouwden ze. Just like that.

Dit is het verhaal van hun dag. De koudste dag van de maand waarbij harten smolten bij een aanblik van hem naar haar. Ze kozen voor een geniale locatie met een ceremonie in het zand. Er was een pizza-buffet en een overdosis een desserts die de gasten hadden gemaakt.


In de ochtend van die dag wisten we al dat Thomas en Nele een geweldig liefhebbende familie hadden. Maar we hadden nooit durven dromen dat ze zo fantastisch waren. Net voor iedereen in het dessert vloog was er die noemenswaardige, alom bekende ‘Grote Thomas & Nele show’. Die begon met de leukste dansmoves van nichten en eindigde met de meest hilarische flashmob van Thomas en zijn vrienden. Ik kon niet stoppen met staren en glimlachen, moest mezelf verplichten om beelden te blijven maken op een bepaald punt. Gewoon omdat ik niet kon stoppen met kijken.

Hun eerste dans als getrouwd koppel begon zoals elke klassieke eerste dans, tot er plots vaart in kwam en ze al lindey hoppend (is dat een woord?) doorheen de zaal stuiterden op de soundtrack van Jungle Book. Ik kan me nog zo voor de geest halen hoe verbaasd de gezichten van omstaanders waren terwijl ze luid juichten.

Ze zijn geweldig. Geweldig en absurd en lief en zo dankbaar. Ze vechten voor wat ze willen en ze blijven bij elkaar ondanks problemen. Een week na hun huwelijk vlogen ze naar Bali. Op huwelijksreis. Met twee gigantische rugzakken en een gewicht op hun schouders. Want hun huwelijk, dat was stiekem ook hun afscheidsfeestje-voor-voorlopig. Na Bali zouden ze naar Australië vliegen en daar gaan wonen en reizen voor een jaar.

Samen. Zoals het hoorde. En dat kon eigenlijk echt iedereen zien.
 


 
Previous
Previous

Perles&Confiture

Next
Next

Rob&Sita