Paula&Roger

 





Voor het boek ‘Ja, ik wil’ dat ik samen met Olga van Minn schreef hadden we het wilde plan om een shoot te organiseren rond het vernieuwen van geloften. In de herfst. Met marshmallows, spelletjes tijdens de ceremonie, massa’s soep en vallende bladeren.

Moeilijkheidsgraad één was op zoek te gaan naar een koppel waar je ogen van gingen glimmen en je hart sneller van ging slaan. Zo’n ouder koppel met veel ‘oooh!’s. Zo ééntje die eigenlijk even schattig zijn als een puppy.

Niet simpel. Ware het niet dat ik op een trouwfeest dat ik zo’n vier maanden voordien fotografeerde op de eerste rij toch wel geen parel van een koppel zag zitten.

En zij werden het. Van alle shoots en concepten die we toen organiseerden voor het boek is dit waarschijnlijke degene die me het meest nauw aan het hart ligt. Niet omdat het koppel zo ongelooflijk schattig was (en een beetje ongemakkelijk, let’s be honest) maar ook omdat er stiekem heel erg veel details in de shoot geslopen zijn die veel betekenden en waar enkel ik weet van heb. Dit was ook de enige shoot waarbij de mensen die ik het liefst heb eigenlijk allemaal aanwezig waren in het publiek (jazeker - zelfs mijn ouders namen plaats op een stoel).

Na afloop waren er veel helpende handen. En hoe koud het die dag ook mocht zijn, ik was warm.

Beeld voor boek ‘Ja, ik wil’ samen met Olga (Minn).

Jurk bruid: Ayanne / MUAH: Vizien (Liene) / Grafisch ontwerp: Hermân / Locatie: Grazeland / Decoratie: Decoratieverhuur.be / Bloemen: Stek (Annelies Vansant)



 
Previous
Previous

Nauwau

Next
Next

Stefanie & Pieter-Jan