Brent&Kim

 



Gezondheidsfanaten pur sang. En met een tikkeltje die alternatieve levensstijl waar iedereen eigenlijk stiekem naar op zoek is.

Ze baten hun eigen zaak uit. Een crossfitcenter. Samen. En dat wil dus in mijn opinie al wat zeggen over hun sterke band.

Daarnaast bouwden ze hun tiny house ook from scratch. Zo zonder architect. In het bos in de achtertuin van haar ouders. (Punten voor de sterke band? +1). En die tiny house en dat bos zorgden bijgevolg ook meteen voor de ultieme locatie om dat geniale trouwfeest van hen te laten doorgaan.

‘t Verliep niet zonder kleerscheuren, daar gaan we eerlijk in zijn. Misschien struikelde er ‘s morgens iemand waardoor er ongeveer 200 gram aan milliliter over de bruidsjurk gegoten werd. Misschien ook niet. Misschien werd er daarna de telefonische hulp ingeroepen van het plaatselijke wassalon (fail) en optioneel kwam er daarna ossenzeep aan te pas en een leger aan haardrogers. Maar misschien ook niet.

Misschien ging er wat mis tijdens de het optillen van de bruid door de bruidegom tijdens de shoot. Misschien was dat iets met een bruidsjurk die in een riem bleef haken. Misschien ook niet. En misschien moest die bruidsjurk daarna in vogelvlucht hersteld worden bij een mama van een vriendin, zo’n tien minuten voor ze eigenlijk zouden trouwen op het gemeentehuis. Maar hé, misschien ook niet.

Misschien was het ook echt een fantastisch stralende dag. Tot er ‘s avonds een bandje in de tuin zou optreden. En misschien begon het tuin te regenen (understatement! Het was een apocalyps. I kid you not.) en kwam er opnieuw een leger aan te pas: zo ééntje die een groot zeil over muzikanten spande en zelf ‘zeiknat’ werd voor de rest van de avond. Maar goh, misschien ook niet.

Sterk koppel dat bleef lachen? Check. +1000 punten.


 
Previous
Previous

Judith&Tyrone

Next
Next

Lisa&Jan