Nina&Wannes

 



Brunch op zondag. Dat is wat ze wilden.

Hun trouwdag begon ‘s morgens. Vroeg. Op een zondag. In een verlaten bed and breakfast niet zo ver van hun locatie. Nina was de rust zelve. Ze straalde duizend zonnen en als ik haar met één woord zou moeten omschrijven, is het ‘zacht’. Zacht in praten. Zacht in wandelen (zeg maar ‘zweven’). Zacht in lachen, zacht in aanraken en zacht in zijn.

Ze raakte hem een uur later zacht aan door op zijn schouder te tikken in een bos. En daar deden ze hun openingsdans. Met een muziekje op de achtergrond dat Wannes had voorzien. Met hun twee en niemand anders.

Hun ceremonie was er ééntje om niet te vergeten. Met een zondagskrant die Nina in haar creativiteit helemaal in elkaar had gepuzzeld en die elke gast op zijn stoel had liggen. Er was een feestje nadien. Dat was niet de intentie geweest, maar de live band zorgde tijdens de broeiende hitte voor een sfeertje waar niemand stil mee kon blijven zitten. En zo kwam het dat zowel jong als oud begon te swingen. En ik kon niet anders dan lachen om zoveel moois.

En hoewel de eindeloze lunch en de ijsjes in de zomerzon op zondag mooi waren, had de dag voor mij langer mogen duren. Ze waren perfect, die twee zo samen. Zij met haar zachtheid en hij met zijn no-nonsense mentaliteit. En toen de deuren om vijf uur in de namiddag sloten, reden ze naar huis, krulden ze zich samen op in de zetel en genoten ze van elkaar en het einde van hun dag.



Jurk bruid: The Ivory Club / Schoenen bruid: Stuart Weitzman / Make-up bruid: Agapi Pechlivanidou - mua_agapi / Oorbellen bruid: pdpaola_jewelry / Kostuum bruidegom: Guy David / Ringen: Orsini & Sara Gies / Ceremonie: Ine (Stories by Mabel) / Locatie&deco: Kioskafé / Catering: via Kioskafé / Bloemen: Atelier Blomst / Live band ceremonie: Mikael Ophoff / Live band namiddag: Piano Paul / Grafische vormgeving: Nina (bruid), HappieDays



 
Previous
Previous

Bram&Katrien

Next
Next

Jaak&Juul