seaside

 

 

"It was the sand between my toes and the sound of the waves crashing to the shore

that made me fall even more in love with you."

 

Toen we pas begonnen met het maken van het boek hebben we lang getwijfeld over de styled shoots. We wilden een zo breed mogelijk gamma en 'voor ieder wat wils' maar toch met een creatieve toets. Het idee 'zee' werd al snel van tafel geveegd wegens te cliché, maar in mijn achterhoofd bleven golven sluimeren. En het kwam er toch van. Een beeld dat we hebben genomen tijdens deze styled shoot werd zelfs het coverbeeld - go figure!

Omdat ik wilde dat het boek zo persoonlijk mogelijk werd, had ik al wat mensen in mijn achterhoofd die mij stiekem een beetje nauwer aan het hart liggen. Het huwelijk van Eva & Jeroen had ik enkele jaren geleden geshoot en sinds die ééne heugelijke, herfstige trouwdag werden ze vaste waarden in onze kleine, gezellige vriendenkring. We zouden een uitstapje naar de Franse kust met niemand anders dan hen hebben willen ondernemen. En dus vertrokken Janice en ik op een zondagmiddag met een Eva & Jeroen op onze achterbank, naast een picknickmand vol lekkers en met een CD vol dikke meezingers. 

Eva & Jeroen zijn nog steeds wild verliefd. Volgens mij is dat ook een understatement. De pretlichtjes in hun ogen zijn écht en ik ken weinig koppels die zo spontaan kunnen zijn. Toen we aankwamen, had Annelies reeds bergen verzet en tuurden we naar een bloemenboog. 

We besloten te shooten tijdens eb, toen de zon op haar mooist was en Eva & Jeroen op hun luidst lachten. Model: Eva & Jeroen / Kostuum Jeroen: zijn eigen trouwkostuum / Kleed Eva: Ayanne / Make-Up & haarstyling: Vizien / Bloemen: Stek / Locatie via Immer / Grafische vormgeving: Hermân