MORNING BRUNCH

 

"You look like the most beautiful human being in this morning light.

And I'll choose you. Every day."

 

Ochtendlicht en een stil ontwaken terwijl het licht doorheen de ramen sijpelt. Ze lachen en hun vingertoppen spelen met de kleinste briefjes. Twee uur later. Tien uur en de bel schreeuwt. De tafel werd gedekt en de vrienden stromen luidkeels binnen. Enthousiast lachend, laaiend, kussend, omhelzend. Ze genieten van aardbeien. Kleine pannenkoeken. Grote slakommen. Vers krakend brood en smeuige eitjes. En daarna vertrekken ze, als een stoet doorheen stad Antwerpen richting gemeentehuis.  't Gebeurde. Nu. Vandaag.

Deze shoot was een eerste shoot. Een try-out. Misschien ook wel ééntje van de last-minute-soort. Met twee goede vrienden van Janice met een prachtig appartement (en een zeer schattige kat). We wilden graag tonen dat alles geen groot feest hoeft te zijn. Dat je geen groot budget hoeft te hebben om te trouwen. En dat een ceremonie in bed bij wijze van een briefje voorlezen aan elkaar ook écht kan en mag. Dat er niets mis is met daarna een brunch te organiseren voor beperkte vriendenkring aan de keukentafel, net voor je naar het gemeentehuis vertrekt (het noodzakelijke koppelen aan het aangename, right?). In onze ideale wereld organiseren we na het gemeentehuis een gezellige trip naar de cinema met iedereen. Met bakken vol popcorn en een reservatie op de achterste rij. Of een workshop voor alle vrienden en familie; Djembé-spelen. Potten draaien. Weven. Want een beetje lachen mag wel.

Onder het mom; 't is  jullie dag. Beleef hem liefst. Liever. Zoals jullie zijn.

 

Model: Nick & Lieselot / Kledij Nick & Lieselot: eigen collectie / Bloemen: Stek / Catering: Loes&Krikke & Olga / Styling: Minn & Stek / Locatie: Appartement Nick & Lieselot