minimal

 

"I will find any way to your wild heart"

 

De lichtinval doorheen de ramen liet mijn hart stiekem sneller slaan en de jongens waren àlles wat ik had durven dromen. Roger was een oude vriend van Olga en ik kan niet dankbaar genoeg zijn hoe hard we het hadden getroffen met die twee. Ze waren van moment één zò ontzettend spontaan en goedlachs dat het vlinders in mijn hoofd liet fladderen. 

De juwelen voor deze shoot werden from scratch ontworpen door Jasmien Witvrouwen. Na de shoot besloot ze zelfs om ze te vereeuwigen en op te nemen in haar eigen collectie (boys, grijp je kans. This is it). De overheerlijke taarten werden gemaakt en gebracht door de plezante dames van Hello Agatha. Ik kwam, keek, zag, proefde en wìst gewoon dat het geniaal goed was. 

Tijdens het magische werk van Annelies van Stek liepen we als kipjes zonder kop van her naar der om nog wat extra volk te ronselen voor tijdens het ceremoniemoment. We zijn alvast dankbaar voor iedereen die (heel welwillend of misschien net dat tikje minder) met volle overtuiging plaats nam op de stoeltjes of met microfoon in de hand vooraan. Luisterde naar de mooie tonen van Just Jazz. Lachte wanneer Roger een gemeend pirouetteje draaide, het glas wilde heffen of enthousiast met bollen wol gooide tijdens de uittrede. 


 

Model: Roel & Roger / Kostuum&outfit: Café Costume & Comme Les Loups / Bloemen: Stek / Juwelen: Jasmien Witvrouwen / Muziek: Just Jazz / Taart: Hello Agatha / Locatie: Pakt / Stoelen & deco: Espoo / Grafische vormgeving & decobord: Minn