INTO THE WOODS

 

 

"The trees. The leafs. The ferns.

They're all dancing for us."

 

Ze dartelden doorheen de bossen. Zij op zoek naar hem en zij naar haar. Rug tegen rug. Hij zingt, zij luistert. 't Is één van die liedjes die haar op het lijf geschreven zijn. Ze voelt het. Wanneer ze omdraaien, lacht ze. De geloften prikken in haar hand en ze liggen op haar lippen. Naast de rivier en de dennen fluistert ze hen. 

Wat al sinds het begin van ons gekke avontuur vast stond, was een shoot in de ardennen. Met twee goede vrienden van Olga. Ik sprong een gat in de lucht toen Liene 'ja' zei tegen het maquilleren van Liz en ik ben mogelijks nog dankbaarder voor al het ploeteren doorheen het bladerdek door Liz & Simon (_aldaniet stiekem op z'n pijnlijkst met blote voeten en een veel te lang kleed). We vermoeden dat dit ook de meest grote misplaatste datum was voor ons, gezien we op voorhand onze locatie goed hadden uitgedokterd en we zoals twee kleine, enthousiaste kindjes op de dag zelf met een overvolle auto richting de ardennen reden. Enkel om te beseffen dat praktisch de hele ardennen was ingenomen door racingwagens en - jawel - onze locatie werd afgesloten door de politie om het verkeer om te leiden. We eindigden na wat inzinkingen een paar kilometer verder op een last minute locatie en buigen diep voor iedereen die tòch volgde in onze pech tijdens de planning. YES!

 

Model: Liz & Simon / Make-Up Liz: Vizien / Ringen: Nimzu / Kostuum Simon: eigen collectie / Kleed Liz: Rembo Styling / Bloemen: Stek / Decoratie&Styling: DecoratieverhuurMinn & Tasja Van Rymenant / Grafische vormgeving: Minn