Cinema&Popcorn

 

"Let love rule for an eternity to come"

 

Olga was er stiekem al een tijd een beetje fan van: een pop-up-ceremonie. Dit zou inhouden dat je last minute een ceremonie organiseert op een locatie naar keuze, met of zonder toestemming.

We kozen ervoor om een ceremonie te organiseren met een vleugje cinema. Bedenk: ondergaande zon, een dak in het midden van de stad met eindeloos ver uitzicht, een paar van je meest intieme vrienden, een projector en een doek en de lekkerste popcorn en limonade. 

De eerlijkheid gebied het ons om te zeggen dat dit tricky business is. We organiseerden hem last minute in de herfst en dat bleek toch niet zo'n puik plan. Waar we hadden gehoopt doorheen de regenbuien te shooten, bleek de regen niet op te houden en viel hij met bakken uit de hemel. Tot op vandaag begrijpen we nog steeds niet hoe al onze gewillige modellen bléven lachen terwijl hun haar langzaam kroezelde. Dankbaar.

 

Models: Billie & Simon / Haarstyling Billie: Nina D'Huys / Locatie: Venyous / Decoratie: Tasja Van Rymenant & Minn / Grafische vormgeving: Minn