BOTANICAL

 

"This magical place is ours"

 

Ze was goedlachs en uitbundig. 'The girl next door'. En wanneer ze een ruimte binnen wandelde, lichte hij op. Louter door haar spontaniteit en de pretlichtjes in haar ogen. Ze nam alles een beetje zoals het kwam. En hij, hij nam haar. Met een je m'en fous-gehalte om 'u' tegen te zeggen maar met een gigantisch wild hart. 

Wellicht de meest romantische locatie waar we hebben geshoot met het 'mooiste staartje'. Met prachtige juwelen van de immer enthousiaste Natasha van Nimzu (die, let's face it, zelfs een traantje wegpinkte tijdens de geloften). De geloften waren er van het soort dat in principe nooit meer herhaald zouden worden. Gerty had al duidelijk wat hints laten vallen (subtiel en niet zo subtiel meer) en Joren had duidelijk laten merken dat hij dolgelukkig met haar was, maar trouwen niet noodzakelijk was voor hem. En toen kwam dat 'verhaal-met-een-staartje'. Olga vroeg hen om model te staan voor een styled shoot voor het boek. En Joren besloot dat dit zijn kans was. Hij plukte de leukste en beschikbare leveranciers uit ons adresboekje en regelde een verrassingshuwelijk voor Gerty. Een paar maanden na deze shoot had hij alles voor haar geregeld en waren de pasmomenten voor de styled shoot het perfecte excuus geweest: het kleed hing in de kast, de ringen had hij in zijn broekzak. De locatie van onze styled shoot was geboekt, de make-up artieste stond klaar en de ceremonie stond op punt.

's Morgens vertelde hij het haar. Temidden van al hun vrienden en familie op een dak in Antwerpen. Dat ze een uurtje nadien verwacht werden op het gemeentehuis. Dat haar kleed klaar hing en alles geregeld was. Ze zei 'ja'. 'Ja' tegen wilde harten en fantastische ideeën. 

 

Model: Gerty & Joren / Make-Up & haarstyling: Von Winckelmann / Ringen & juwelen: Nimzu / Bloemen: Stek / Decoratie & Styling: Decoratieverhuur, Tasja Van Rymenant, Minn / Locatie: Landhuis Ter Velt / Grafische vormgeving: Hermân